Efteling korting

Een dagje Efteling is altijd een leuk uitje voor het hele gezin. De allerkleinsten vermaken zich prima op het Anton Pieckplein, maar ook het sprookjesbos mogen ze niet missen. De oudere kinderen zullen zich prima vermaken in de achtbanen en andere spectaculaire attracties. Ideaal aan de Efteling is dat het park, enorm centraal gelegen is. Vanuit Amsterdam is het park prima te bereiken, maar ook vanuit Maastricht is een dagtrip prima te doen. Eveneens kun je ervoor kiezen om te overnachten op het bijbehorende park of in het Efteling hotel. Zo kun je net iets langer van de Efteling en zijn omgeving genieten. Lees hieronder verder over de kortingen voor de Efteling.

Bekijk hier de acties >>

Meer lezen over:

Op de website van de Efteling zijn soms kortingen te vinden, op dit moment is er twee euro korting op tickets voor het park.

Naar de Efteling met korting

Dat een dagje pretpark niet goedkoop is weet ieder gezin. Vaak wordt er dan ook van tevoren gezocht naar entreetickets met korting, of worden er wekenlang zegeltjes gespaard bij de boodschappen. Zo bespaar je je als gezin vaak een enorme berg geld op een dagje Efteling.

Efteling korting
Bron: https://www.efteling.com/nl/specials/tickets-met-korting

We hebben enkele kortingsacties voor je op een rijtje gezet.

  • ANWB

Via de website van de ANWB koop je de Eftelingtickets voor een prijs van €36,-. Het verschil met de entreeprijs bij het park bedraagt maar €2,-. Echter wanneer je met een groot gezin komt, verdien je al snel €10,-.

  • AirMiles

Met AirMiles kan je korting oplopen tot een enorm bedrag. Bij inlevering van 1000 AirMiles betaal je nog €28,- voor een entreeticket. Bij inlevering van 3800 AirMiles is je ticket gratis. Eveneens kun je AirMiles inleveren op een verblijf in het Efteling hotel.

  • Albert Heijn

De grootste supermarkt van Nederland heeft ook al jaren een spaaractie, waarmee je kun sparen voor €10,- korting op de Efteling tickets. Spaarkaarten moeten altijd al voor de zomervakantie ingeleverd worden, dus je moet wel tijdig bedacht hebben dat je een bezoek aan de Efteling wil brengen. Echter heb je deze korting wel snel verdiend. Je kunt bij de AH zelfs AirMiles sparen, zo kan je korting nog hoger oplopen.

  • De website van de Efteling

Zo zou je ook goedkoper naar het pretpark kunnen gaan door de website van de Efteling zelf in de gaten te houden.

Kortingen Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/specials/tickets-met-korting

De entreeprijs voor de Efteling kan voor sommige mensen wel eens de reden zijn waarom ze het park niet bezoeken. Een ticket aan de kassa kost namelijk maar liefst €38,- en daar zit een parkeerkaart à €10,- dan nog niet eens bij. De keuze tussen Bobbejaanland, waarvoor je al vanaf €21,90 een kaartje koopt, of de Efteling kan dan al snel gemaakt zijn voor mensen die niet veel te besteden hebben, maar toch een leuk dagje weg willen.

Voordelig naar het pretpark

Wil je toch heel graag met het gezin voordelig naar de Efteling? Ga dan op zoek naar korting! Er zijn verschillende manieren waarop je korting op entreekaartjes kunt scoren. Zo zijn er diverse kortingswebsites waarbij je alle acties voor de Efteling in één handig overzicht kunt vinden. Zo kun je bij Acties.nl en Kortingscode.nl zo nu en dan kortingscodes vinden waarbij je tot wel €5,50 korting op tickets kunt pakken en vind je andere interessante aanbiedingen voor bijvoorbeeld overnachten in het Efteling Hotel. Neem ook eens een kijkje op Marktplaats. Het kan zijn dat mensen met tickets die een einddatum hebben plotseling niet meer kunnen gaan en hun kaartje dus met korting verkopen. Dit kan je zomaar eens heel wat euro’s besparen!

Tickets online bestellen met korting?

Bestel jouw tickets online en je profiteert gegarandeerd van korting. Wanneer je jouw tickets online van te voren online koopt, ontvang je namelijk €2,- korting op de kassaprijs. Bovendien heb je de tickets dan al op zak en hoef je ook niet meer in de rij te staan aan de kassa om de tickets te kopen. Win-win dus!

Ben je een fanatieke Efteling bezoeker? Dan is het misschien eens slim om te overwegen om een Efteling abonnement aan te schaffen. Voor een abonnement betaal je €16,- per maand, wat betekent dat je bij zes bezoeken in een jaar al voordeliger uit bent met een abonnement.

Kijk voor actuele kortingen/prijzen op de website van de Efteling.com zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.